- Hva skal jeg gjøre, filmen er jo ferdig?

Harald Zwart om slakten.

NY FILM: Harald Zwarts nye film «Skyggejegerne: Demonenes by» har premiere i Norge i kveld. Dagbladet møtte Zwart i Oslo i ettermiddag, i tillegg til skuespillerne Lily Collins, som er dattera til Phil Collins, og Jamie Campbell Bower. Foto: Benjamin Ward/Dagbladet
NY FILM: Harald Zwarts nye film «Skyggejegerne: Demonenes by» har premiere i Norge i kveld. Dagbladet møtte Zwart i Oslo i ettermiddag, i tillegg til skuespillerne Lily Collins, som er dattera til Phil Collins, og Jamie Campbell Bower. Foto: Benjamin Ward/DagbladetVis mer

(Dagbladet): Harald Zwarts nye film «Skyggejegerne: Demonenes by», har til nå blitt møtt med svært dårlige kritikker.

- En eksepsjonelt dum film Nettstedet «Time Out New York» ga filmen én stjerne av fem, New York Post én stjerne av fire, og nettstedet film.com kalte filmen for «en eksepsjonelt dum film».

Dagbladets anmelder var heller ikke begeistret for filmen, og ga den terningkast to.

Les Dagbladets anmeldelse her!

Leser ikke anmeldelser Til Dagbladet sier Harald Zwart at han har sluttet å lese kritikk av sine egne filmer.

- Etter «Karate Kid» ble jeg mer moden, og jeg ble flinkere til å ikke bry meg om hva kritikerne mener. Ofte kritiserer de sjanger og ikke film. De har rett til å ha en mening, men jeg var mest nervøs for hva fansen ville si, sier han til Dagbladet, og legger til:

- Jeg har sluttet å lese kritikken. Hva skal jeg gjøre, filmen er jo ferdig?

«Skyggejegerne: Demonenes by», eller «The Mortal Instruments: City of Bones» som den heter i USA, har Norges-premiere i Zwarts hjemby Fredrikstad i kveld.