Hva skjedde med Gamer.no?

Nettstedet skiller lag med Edda Media.

BLE BRÅTT BORTE: Gamer.no har lenge vært en av Norges ledende spillnettsteder. I dag møtte brukerne stengte dører.
BLE BRÅTT BORTE: Gamer.no har lenge vært en av Norges ledende spillnettsteder. I dag møtte brukerne stengte dører. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brukere av nettstedet Gamer.no kunne i går lese på nettsiden at samarbeidsavtalen med det Edda Media-eide nettverket Tek.no var avbrutt. I flere timer i dag var det ikke annet enn en blank side som møtte besøkende på siden.

- I den senere tid har partene forsøkt å bli enige om videre samarbeid, men har ikke lyktes. Produksjonen av innhold på Gamer.no, slik dere kjenner nettstedet i dag, vil fortsette ut uka. Parallelt vil vi utvikle en ny, midlertidig utgave av nettsiden, som forhåpentligvis er klar rett over helga, skrev sjefredaktør Tor-Steinar Nastad Tangedal på nettsiden - som nå fører til en midlertidig blogg.

- Det er synd at det skulle gå så langt, men vi har ambisjoner og målsetting om å videreføre Gamer.no-konseptet og de redaksjonelle verdiene gjennom et annet mediehus, eller på egne bein, sier Nastad Tangedal til Dagbladet.no. UenighetEn kilde med nær tilknytning til Gamer.no-redaksjonen kan fortelle Dagbladet.no at uenigheten mellom partene oppsto etter at Edda Media, som eier 50 prosent av nettsiden, ifjor vår ville kjøpe opp de resterende eierandelene av sjefredaktør Tor-Steinar Nastad Tangedal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer