Hva skjer hvis Norge slutter å utvinne olje?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Vår oljebaserte sivilisasjon er ikke bærekraftig blant annet fordi matproduksjonen ville gå ned med 90% dersom verden sluttet å utvinne olje og gass på dagen. Kunstgjødsel og insektsmidler er produsert av olje og gass. Energi til landbruksmaskiner og distrubisjon av matvarer er drevet av olje og gass.

Gomle Måsegg

«Jeg tror ikke man trenger å se så svart hvitt på det. Vi har nå en unik mulighet til å redde verden og gjøre den mer rettferdig samtidig. Den oljebaserte økonomien er grunnlaget for vestens utnyttelse og ødeleggelse av utviklingslandene gjennom multinasjonale selskapers herjinger.

Peder

«Fortsett med å tømme de feltene vi har igjen, slik at Norge kan gjøre seg ferdig med dritten èn gang for alle, og slik at vi kan bli NORDMENN igjen, ikke slike feite og late purker som vi er nå. Satan

«Ja… La oss vise verden nok en gang at vi er bønda i fra nord. La oss plyndre og ta det som tilhører andre. Vi er vikinger.. ikke purker!

Tor

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer