Du leser nå Dagbladet Pluss

Hva skjer når du trekker elskoven ut av soverommet og inn i et av Europas største messelokaler?

ICC Berlin: Blir det annet enn pinlighet og ensomhet igjen?

MANNFOLK: Sexmesse i Berlin en søndag der det samler seg skuelystne menn rundt MILF-modell på hvit sofa, Lena Lay. Foto: Cornelius Jakhelln.
MANNFOLK: Sexmesse i Berlin en søndag der det samler seg skuelystne menn rundt MILF-modell på hvit sofa, Lena Lay. Foto: Cornelius Jakhelln.Vis mer

Det er søndag ettermiddag, og jeg skal på sexmessen Venus i Berlin. Utenfor henger reklame for Venus side om side med plakaten for bryllupsmessen om to uker.

Det virket først som en god idé å skrive om lyst og skam i Berlin, for gjennom tekst å nærme meg menneskenes felles opphav: Sex, for å si det med dette stygge engelske ordet vi bruker for kjønnslig omgang, elskov, knulling, paring, hekking, forplantning, puling, eller reproduksjon. 

Det er sikkert meningen at sexmessen Venus skal være noe gøy og avslappet, tilgjengelig for alle. Ved inngangen er jeg superanspent, og har overhodet ikke lyst til å gå inn.

Seksuell aktivitet tilhører stort sett intimsonen. Noen finner glede i å bryte ut av denne, de fleste holder seg bak lukkede dører og med gardinene trukket for. Hva skjer når du trekker elskoven ut av soverommet og inn i et av Europas største messelokaler, ICC Berlin: Blir det annet enn pinlighet og ensomhet igjen?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.