Dagbladets kultursider

Hva slags kulturstoff vil du lese?

Fra i dag blir det lettere å finne fram til det du vil ha.

NYE KULTURSIDER: Dagbladets kulturredaksjon og utviklingsavdeling er glade for å kunne tilby leserne splitter nye kultur- og anmeldersider. Foto: Hans Arne Vedlog
NYE KULTURSIDER: Dagbladets kulturredaksjon og utviklingsavdeling er glade for å kunne tilby leserne splitter nye kultur- og anmeldersider. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KOMMENTAR: På sitt beste kan kultur være kunstverk som får deg til å se verden på en helt ny måte. Som gir ny innsikt, nye følelser, ny kunnskap, nytt liv. På sitt beste kan kulturuttrykk sjokkere, rokere og forandre samfunnet.

På det verste kan det være noe plankekjørt ræl.

Konstruert kun for å skvise de siste kronene ut av pengepungen din. Omtrent slik Askeladden klemte vannet ut av osten i skreppa, for å lure trollet til hjelpe ham med å hogge ned sin egen skog.

Slik er kulturlivet. Det høyeste høye og det laveste lave. Og det hører vel mer til unntaket, en til regelen, at alle er enige om hva som er hva.

Derfor er det viktig at Dagbladet dekker begge sidene av denne gullmynten.

I dag lanserer Dagbladet nye kultursider på nett. Kulturstoffet har alltid vært en av grunnsteinene i avisas snart 150 år lange historie. Vi har lang og god tradisjon for kulturelle brannfakler og oppsiktsvekkende dybdeanalyser, skarpe penner og utradisjonelle blikk. Samtidig tar avisa også det lettere stoffet på alvor. Som redaktørlegenden Arve Solstad sa i sin tid: «Det er klart vi skal skrive om tøv. Men, det skal være intelligent tøv!».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer