Hva slags «revolusjon» er det Microsoft lokker med?

Mystiske hint på Lionheads nettside.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det Microsoft-eide spillselskapet Lionhead Studios («Fable», «Black & White») jobber for tiden med programvare til Project Natal, men de har tydeligvis også noe annet på gang. Nettstedet deres er nemlig blitt oppdatert med et par kryptiske hint til et ukjent prosjekt.

Hvis du klikket deg inn på siden i går dukket det opp en stilisert versjon av det verdensberømte Che Guevara-bildet, et sekstall og et sitat fra mannen selv:- Med fare for å høres latterlig ut, la meg si at at den sanne revolusjonære veiledes av en sterk følelse av kjærlighet.

Deretter kunne du velge å gi tommelen opp eller ned til Che, og hvis du valgte førstnevnte kom du inn på en rød utgave av Lionhead-siden med «følgesvenner» i adressen. Tommelen ned førte deg til en blå utgave med «undersåtter» i stedet. Begge sidene har bannere som nekter å folde seg helt ut.

I dag er siden blitt oppdatert med et portrett av den beryktede Maximilien Robespierre, en av de viktigste figurene fra den franske revolusjonen. Også her får vi et sitat:- Terror er kun rettferdighet: rask, brutal og ubøyelig. Den utgår dermed fra det gode, og er ikke egentlig et distinktivt prinsipp skilt fra demokratiets generelle prinsipp, men en naturlig konsekvens av det. Den brukes når landet virkelig trenge det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer