Hva slags «revolusjon» er det Microsoft lokker med?

Mystiske hint på Lionheads nettside.

Det Microsoft-eide spillselskapet Lionhead Studios («Fable», «Black & White») jobber for tiden med programvare til Project Natal, men de har tydeligvis også noe annet på gang. Nettstedet deres er nemlig blitt oppdatert med et par kryptiske hint til et ukjent prosjekt.

Hvis du klikket deg inn på siden i går dukket det opp en stilisert versjon av det verdensberømte Che Guevara-bildet, et sekstall og et sitat fra mannen selv:

- Med fare for å høres latterlig ut, la meg si at at den sanne revolusjonære veiledes av en sterk følelse av kjærlighet.

Deretter kunne du velge å gi tommelen opp eller ned til Che, og hvis du valgte førstnevnte kom du inn på en rød utgave av Lionhead-siden med «følgesvenner» i adressen. Tommelen ned førte deg til en blå utgave med «undersåtter» i stedet. Begge sidene har bannere som nekter å folde seg helt ut.

I dag er siden blitt oppdatert med et portrett av den beryktede Maximilien Robespierre, en av de viktigste figurene fra den franske revolusjonen. Også her får vi et sitat:

- Terror er kun rettferdighet: rask, brutal og ubøyelig. Den utgår dermed fra det gode, og er ikke egentlig et distinktivt prinsipp skilt fra demokratiets generelle prinsipp, men en naturlig konsekvens av det. Den brukes når landet virkelig trenge det.

Tomlene fra i går er der fortsatt, men sekstallet er skiftet ut med et femtall. Dermed ser det ut til at det er en nedtelling, og at noe vil bli kunngjort førstkommende onsdag, mest sannsynlig på Gamescom. Temaet på siden indikerer at det blir noe «revolusjonært», men om det beskriver historien i spillet eller innovasjoner i det er uvisst.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no

REVOLUSJONÆRT: Dette er skjermbildet som møter deg på Lionheads hjemmeside i dag. Foto: FAKSIMILE
REVOLUSJONÆRT: Dette er skjermbildet som møter deg på Lionheads hjemmeside i dag. Foto: FAKSIMILE Vis mer