TURNÉSTART:I kveld åpner Guns N' Roses sin Europaturné i Vestlandshallen i Bergen. Her er Axl Rose i aksjon under en konsert i Uruguay tidligere i år. Foto: EPA/PATRICIA TORRES
TURNÉSTART:I kveld åpner Guns N' Roses sin Europaturné i Vestlandshallen i Bergen. Her er Axl Rose i aksjon under en konsert i Uruguay tidligere i år. Foto: EPA/PATRICIA TORRESVis mer

Hva spiller Guns N' Roses i kveld?

I kveld starter det legendariske rockebandet sin Europaturné i Bergen. Onsdag kommer de til Oslo.

||| KONSERT: I kveld sparker de notoriske rockelegendene Guns N' Roses i gang sin europaturné i regnbyen Bergen. To dager seinere står Los Angeles-gjengen på scenen i Oslo Spektrum.

Bandet er kjent for å ta seg god tid i garderoben, men de er også flink til å ta seg tilsvarende god tid når de først kommer på scenen.

42 låter Da Guns N' Roses spilte i Tokyo i desember i fjor, holdt de det gående i over tre og en halv time med hele 42 sanger på repertoaret.

Hva Axl og gjengen spiller i dag vet ingen, men dersom du følger med her utover kvelden og natten, vil vi holde deg løpende orientert om utviklingen i Vestlandshalllen.

Følg med Konserten skal etter planen begynne klokken 20.45. Før det skal den canadiske brunstrockeren Danko Jones varme opp forsamlingen.

Vi rapportrer om sanger og stemning direkte via Twitter-boksen ved siden av. Delta selv ved å bruke hashtag #dbgnr.