Hva spiser Erling Fossen på nyttårsaften?

Dagens Zofies verden - resirkulert.

Fram mot julaften skal 24 profilerte mennesker fra ulike felt få sette sine ord til den kritikerroste popkunst-serien.

Og det er ingen dårlig gjesteliste de to serieskaperne Grethe Nestor og Norunn Blichfeldt Schjerven har samlet sammen.

Bertine Zetlitz og Ingrid Olava representerer Artist-Norge, Knut Nærum og Linn Skåber representerer Humor-Norge og Egil «Bare Egil» Hegerberg representerer vel strengt tatt begge deler.

Lise Myhre, Frode Øverli og Christopher Nielsen kan kose seg med andre tegneseriebobler enn de gjør til daglig, og til å starte det hele - kultursjefen selv: Trond Giske.

Sjekk tegneseriene på Dagbladet.no.
db.no/tegneserie finner du Pondus, Rocky, Nemi, Zofies verden, Rutetid og ferske striper fra tegneserieforumet Rogers Venner. Det er nye striper hver mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Søndagen bruker du til å lese de du eventuelt ikke fikk med deg i løpet av uka.

Zofies verden resirkulert:
Zofies verden resirkulerer fram til jul og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme.
Resirkuleringen er en del av julekalenderen på Oslo S og Trondheim S, hvor du daglig kan se Zofies julestriper i stort format.
Hver dag i adventstiden inviterer Zofies verden en ny kjent person til å resirkulere Zofiestripen i Dagbladet og på db.no/tegneserie. På romforkunst.no/julekalender kan du selv resirkulere striper og dele dem med andre.
Zofies verden resirkulert er en del av satsingen Rom for kunst, som er produsert av Kulturbyrået Mesén for NSB og ROM eiendom.
Les mer om prosjektet på www.romforkunst.no