Hva var dine spillfavoritter i fjor?

Stem på db.no.

(Dagbladet.no): Den 5. mars er det igjen klart for Gullstikka, den norske spillbransjens prisutdeling. Her vil de beste spillene fra 2008 i en rekke kategorier bli premiert.

Utdelingen vil finne sted på Rockefeller fra klokka 20. Men før den kan skje, må du hjelpe til med å stemme fram hvilke spill du synes fortjener den gjeve prisen. Det gjør du i skjemaet øvert i denne saken!

Vinnerne av Gullstikka stemmes i år helt og holdent frem av publikum. Du kan velge mellom ti spill i hver kategori, og disse er valgt ut av fagjuryen som i år består av Jon Cato Lorentzen (juryformann, Gamereactor), Snorre Bryne (Dagbladet), Mikael Harstad Groven (Gamer.no), Trygve Afseth (Spaceworld) og Kristine Storli Henningsen, barnejury (Hjemmet Mortensen).

De fire spillene som får flest stemmer i hver kategori blir presentert som nominerte under utdelingen - og den som får flest stemmer vinner naturligvis prisen.

- I tillegg til publikumsprisene deles det ut en kritikerpris der spilljournalister fra hele Norge er med og stemmer. Det vil også deles ut andre fagrelatert priser som «Årets spillbutikk», «Årets spillmedie» og «Årets community», opplyser Gullstikkas arrangementkomité i en pressemelding.

Dagbladet.no er offisiell mediepartner for årets Gullstikka. Avstemningen foregår parallelt på en rekke norske nettsteder.

Her kan du se listen over alle de nominerte spillene!

Hva var dine spillfavoritter i fjor?