Hva var dine spillfavoritter i fjor?

Stem på db.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 5. mars er det igjen klart for Gullstikka, den norske spillbransjens prisutdeling. Her vil de beste spillene fra 2008 i en rekke kategorier bli premiert.

Utdelingen vil finne sted på Rockefeller fra klokka 20. Men før den kan skje, må du hjelpe til med å stemme fram hvilke spill du synes fortjener den gjeve prisen. Det gjør du i skjemaet øvert i denne saken!Vinnerne av Gullstikka stemmes i år helt og holdent frem av publikum. Du kan velge mellom ti spill i hver kategori, og disse er valgt ut av fagjuryen som i år består av Jon Cato Lorentzen (juryformann, Gamereactor), Snorre Bryne (Dagbladet), Mikael Harstad Groven (Gamer.no), Trygve Afseth (Spaceworld) og Kristine Storli Henningsen, barnejury (Hjemmet Mortensen).

De fire spillene som får flest stemmer i hver kategori blir presentert som nominerte under utdelingen - og den som får flest stemmer vinner naturligvis prisen.

- I tillegg til publikumsprisene deles det ut en kritikerpris der spilljournalister fra hele Norge er med og stemmer. Det vil også deles ut andre fagrelatert priser som «Årets spillbutikk», «Årets spillmedie» og «Årets community», opplyser Gullstikkas arrangementkomité i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer