Hva vil skje under Obama?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Mindre korrupsjon i Det hvite hus ... mindre aggressiv politikk ... mer kontroll av våpen... mer hjelp til folk som trenger det ... mindre rasisme... fordi til nå har det bare vært helvete hele veien! Verden trenger ikke våpen og satelitter og faenskap ... verden trenger fred! niko

«Det er skremmende å se den nesegruse beundringen for den kommende presidenten av USA. De som tror en mann kan gi fred på jord og velstad til alle, må tenke om igjen. Dersom Obama skal få det som han vil, må han bruke makt og tvang ...

AC

«Er mest spent på hvilke land som blir utsatt for USAs bombing under Obama, Pakistan står kanskje for tur? Utviklingen av landets «små» atomvåpen fortsetter. Og klarer han å stå imot Israels bombekåthet overfor Iran?

Terje S.

«Alle med litt peiling skjønner vel at fyren er en kjøpt og betalt hykler dratt frem i en populæritetskonkurranse for massene som begynte å lukte lunta etter Bush! Så man stilte frem 3 kandidater lydige til agendaen, alle særegne: Eldste presidentkandidat, første kvinnelige presidentkandidat, andre svarte presidentkandidat. There’s your change.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer