Hvem bløffer hvem?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I DAGBLADETS oppslag 31.12, med tittel «- Hagen bløffet oss», fremkommer såpass feilaktige påstander at de ikke kan bli stående uimotsagt. Artikkelen baserer seg på en subjektiv referatskladd fra konserntillitsvalgt i Mecom Europe, Kjetil Haanes. Kladden fremstår i artikkelen som et objektivt referat fra et møte jeg hadde med sentrale tillitsvalgte i Orkla 28. april i fjor.«Orklas styreleder avslørt av hemmelig møtereferat», skriker headingen på avisens side seks. Og artikkelen forteller at jeg har inngått en avtale med de tillitsvalgte om ikke å selge Orkla Media - en avtale jeg nå skal ha brutt.

DET «AVSLØRENDE» dokumentet Dagbladet siterer fra er altså en usignert referatskladd, der Kjetil Haanes tillegger meg uttalelser som ikke er forenelig med det som faktisk ble sagt i dette viktige og fruktbare møte mellom meg og representanter for Orklas fagorganiserte. I Haanes kladd siterer han meg med utsagnet, «Vi bør beholde media.» I følge det virkelige møtereferatet - signert av Orklas hovedtillitsvalgte Aage Andresen og undertegnede - uttaler jeg at, «...jeg er usikker på om det er bedriftsøkonomisk hensiktsmessig å selge Media nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer