Hvem dør i «Frustrerte fruer»?

Eva Longoria frykter det er henne. Se dagens Star-video!

(Dagbladet.no): De frustrerte fruene på Wisteria Lane er tilbake med en ny sesong, og etter dalende seertall satses det nå stort for å piffe opp interessen om serien.

Voila: En ny, desperat frue, spilt av Dana Delany, og med både forhistorie i nabolaget, legemann og en svært mystisk datter.

Den nye naboen ryker naturligvis i tottene på Eva Longorias rollefigur Gabrielle, som lover å demonstrere sitt latinske temperament gjennom dialoger som neppe er egnet for sarte sjeler.

Du kan stifte et bekjentskap med begge i dagens Star-reportasje, som også kommer med nyheten om at en av rollefigurene dør i løpet av sesongen.

- Jeg vet ikke hvem det er, men jeg er nervøs for at det kan være meg, sier Eva Longoria, som har vært med i serien helt siden starten for tre år siden.

Årets «Frustrerte fruer»-sesong er den fjerde, og kommer på norske TV-skjermer en gang etter at TV 2 er ferdig med å sende «Grey\'s Anatomy» i februar.

Dagbladet.no har inngått en avtale med kjendiskanalen Star TV og hver ukedag vil du finne en ny video i bunnen av alle våre kjendissaker.