Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hvem dør i Harry Potter?

Vi tipper Ronny. Bli med på spekulasjonene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvem tror du blir drept?

Selv om det er to dager til «Harry Potter og Føniksens Orden» kommer i butikkene, har spekulasjonene på nettet pågått i flere måneder. Fansen store spørsmål er: Hvem av trollmannens tilhengere kommer til å dø?

I utgangspunktet er det bare fem personer det kan dreie seg om, siden det er klart at figuren som omkommer er så framstående at JK Rowling begynte å gråte da hun tok livet av vedkommende.

Men hvorvidt det blir Hermine, Ronny, Draco, Gygrid eller Humlesnurr som tar kvelden, er fortsatt en strengt bevoktet hemmelighet.

At det dreier seg om en av Harrys tilhengere gjør at det er lite sannsynlig at Harry Potters erkefiende, Draco, mister livet. I tillegg har Hermine altfor mange jern i ilden til at det er smart å kvitte seg med henne. De heteste tipsene går ut på at enten professor Humlesnurr eller Gygrid mister livet.

Før eller seinere må trolig Harry Potter ta over plassen til professoren. Kanskje det er på tide allerede nå?

Men Gygrid er om mulig enda mer utsatt, og er en virkelig tilhenger av Harry. Rollefiguren er så elskverdig at det uten tvil ville være vanskelig for forfatteren å miste ham, og de heteste spekulasjonene peker mot ham.

Slik vi ser det, er det bare dødsfallene til Gygrid, Hermine og Ronny som ville presset fram tårer i øyekroken. Det fører oss altså til Ronny. Og stikk i strid med de fleste spekulasjonene på nettet, tror vi faktisk det er den rødhårede gutten som forsvinner ut av serien. Hvorfor? Det er rett og slett bare snakk om magefølelse, og kanskje en smule logikk?

Men vi vet akkurat like lite som deg. Hvem tror du blir drept?

<B>UT MED RONNY?</B> Stikk i strid med de fleste spekulasjonene på nettet, tror vi faktisk det er den rødhårede gutten som forsvinner ut av serien.