Hvem er årets mest smakløse?

Nå er årets mest smakløse kjendiser kåret. Ble det Pamela og Tommy, Monica, Britney, Rosie eller Madonna?

Det er nettmagasinet E! Online som har bedt leserne sine kåre årets mest smakløse kjendiser. I fjor vant Carmen Electra, mest på grunn av sine klesvalg og for ekteskapet med basketballstjernen Dennis Rodman. I år fikk ikke det stormfulle paret mer enn sjetteplass.

Årets vinner ble en talkshowvert som ikke er spesielt kjent i Norge.

Rosie O'Donell stakk av med førsteplassen etter at hun inviterte Tom Selleck til showet sitt. Hun gjorde sitt beste for å regelrett drite ham ut, og sjøl om hun ikke greide det særlig bra, bestemte E! Onlines lesere seg for at hun fortjente prisen.

På andreplass kom Maria Carey. «Uansett hva hun har på seg, ser hun ut som en stappet pølse», mente en av leserne. Stemmegiverne reagerte på de syltrange klærne hun viser seg i.

Ingen kjendiskåring uten at Pamela Anderson og Tommy Lee er med. Denne gang får de tredjeplassen, av mange gode grunner: Alle de smakløse uttalelsene, de egenproduserte sexfilmene og at de er utrolig pr-kåte.

Madonna henger fremdeles med. Nå på en god fjerdeplass, fordi hun ser ut som en heks og har lagt til seg en falsk engelsk aksent.

Femteplassen går til Britney Spears. Et av argumentene var at hun er en 17-åring som ser ut som ei hore.

På sjetteplass er fjorårets vinner, Carmen Electra, sammen med ektemannen Dennis Rodman. De får prisen for sitt alltid haltende ekteskap.

Personen som fikk sjuendeplass på lista ikke så kjent i Norge, men de fleste husker at en eller annen amerikaner mente at barneserien om Teletubbiene måtte tas av skjermen - fordi den ene tubbien var rosa, og dermed trolig homo. Det var Jerry Falwell som kom med uttalelsene, og det sikret ham en plass på lista.

Det er vel ingen bombe at Monica Lewinsky fikk plass på lista. Hun ble tildelt en åttendeplass for sin forkjærlighet for sigarer og presidenter.

Niendeplassen gikk til rapperen Lil'Kim, etter at hun kledde seg litt for sexy under MTV Video Music Awards, og på tiendeplassen kom Gwyneth Paltrow, som ble tynet av leserne for alt mellom himmel og jord.