Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hvem er din engel?

En av høstens store filmbegivenheter i Hollywood er den mye omtalte «Charlie's Angels». Nå kan du få utdelt din egen engel på filmens nettsted.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kate Jackson, Farrah Fawcett og Jaclyn Smith var de opprinnelige englene i den legendariske tv-serien fra 1976. De spilte tre sexy privatdetektiver som fikk sine farlige oppdrag av den mystiske Charlie.

Nå er «Charlie's Angels» klar for kinolerretet. Denne gangen spilles englene av tre av Hollywoods nye sexbomber; Drew Barrymore, Cameron Diaz og Lucy Liu.

Katteslagsmål

Rundt filmingen har alt selvsagt vært topp-hemmelig. Med tre divaer på rollelisten, har det likevel lekket ut at innspillingen har vært alt annet enn lett. Det har vært antydninger til gnistringer mellom stjernene. Lucy Liu røyk i tottene på Bill Murray og kalte ham enkelt og greit får en superidiot.

Personlig engel

Nå kan du få et lite glimt inn i englenes verden på filmens nettsted. Her kan du blant annet delta i et quiz hvor du får tildelt din egen engel. Du får tilgang på informasjon, fakta og spesial bilder av din beskyttende engel.

Cameron Diaz spiller Natalie som har vunnet Jeopardy hele ni ganger, Lucy Liu er Alex, kampsporteksperten som ikke kan koke vann og Drew Barrymore spiller tøffe Dylan. Hun kan snakke for seg, men det er ikke alltid hun husker hva hun gjorde i går.

Eksterne lenker:

Filmens hjemmeside.

TV-seriens hjemmeside.