Prix Radio: Publikumsprisen

Hvem er din favoritt? Stem her!

Atle Antonsen eller Hege Tepstad? Herman Flesvig eller Morten Hegseth? I år samarbeider Dagbladet med Prix Radio om å kåre vinneren den gjeveste prisen av dem alle, Publikumsprisen. Her kan du stemme på din favoritt!

HARD KONKURRANSE: Hvem stikker av med publikumsprisen? En av disse, kanskje? Foto: NRK, Radio Norge, Lars Eivind Bones/Dagbladet, NTB Scanpix, Agnete Brun/Dagbladet
HARD KONKURRANSE: Hvem stikker av med publikumsprisen? En av disse, kanskje? Foto: NRK, Radio Norge, Lars Eivind Bones/Dagbladet, NTB Scanpix, Agnete Brun/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prix Radio er Norges offisielle radio, podkast og lydpris. En pris henger spesielt høyt, publikumsprisen. Hvem fortjener å vinne den i år? Gi din stemme nederst i saken.

Utdelingen skjer fredag 29.10. Den dagen er det mulig å stemme fram til klokka 12:00. Da stenger avstemningen.

Her er de nominerte:

«Friminutt med Herman og Mikkel» (NRK)

En av Norges mest populære podkaster har holdt koken i to og et halvt år. Podkasten, der Herman Flesvig og Mikkel Niva stort sett tuller, fjaser og tøyser, er fram til nyttår produsert av NRK.

Les intervju med Herman Flesvig her.

«Morgenklubben med Loven & Co». (Radio Norge)

I tolv år har Øyvind Loven og Geir Schau stått opp tidlig for å gi lytterne både nyhet og aktualiteter og humor og underholdning. Kim Johanne Dahl ble med i 2019 og programmet sendes direkte mellom seks og ni hver dag.

Michael Andreassen (P4)

P4-programlederen har vært med i «Skal vi danse» og «Camp Kulinaris», men er likevel kanskje mest kjent for å være folkekjær programleder som er på lufta hver eneste dag.

Les intervju med Michael Andreassen her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer