Prix Radio: Publikumsprisen

Hvem er din favoritt? Stem her!

Atle Antonsen eller Hege Tepstad? Herman Flesvig eller Morten Hegseth? I år samarbeider Dagbladet med Prix Radio om å kåre vinneren den gjeveste prisen av dem alle, Publikumsprisen. Her kan du stemme på din favoritt!

HARD KONKURRANSE: Hvem stikker av med publikumsprisen? En av disse, kanskje? Foto: NRK, Radio Norge, Lars Eivind Bones/Dagbladet, NTB Scanpix, Agnete Brun/Dagbladet
HARD KONKURRANSE: Hvem stikker av med publikumsprisen? En av disse, kanskje? Foto: NRK, Radio Norge, Lars Eivind Bones/Dagbladet, NTB Scanpix, Agnete Brun/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prix Radio er Norges offisielle radio, podkast og lydpris. En pris henger spesielt høyt, publikumsprisen. Hvem fortjener å vinne den i år? Gi din stemme nederst i saken.

Utdelingen skjer fredag 29.10. Den dagen er det mulig å stemme fram til klokka 12:00. Da stenger avstemningen.

Her er de nominerte:

«Friminutt med Herman og Mikkel» (NRK)

En av Norges mest populære podkaster har holdt koken i to og et halvt år. Podkasten, der Herman Flesvig og Mikkel Niva stort sett tuller, fjaser og tøyser, er fram til nyttår produsert av NRK.

Les intervju med Herman Flesvig her.

«Morgenklubben med Loven & Co». (Radio Norge)

I tolv år har Øyvind Loven og Geir Schau stått opp tidlig for å gi lytterne både nyhet og aktualiteter og humor og underholdning. Kim Johanne Dahl ble med i 2019 og programmet sendes direkte mellom seks og ni hver dag.

Michael Andreassen (P4)

P4-programlederen har vært med i «Skal vi danse» og «Camp Kulinaris», men er likevel kanskje mest kjent for å være folkekjær programleder som er på lufta hver eneste dag.

Les intervju med Michael Andreassen her.

«Lørdagsrådet» (NRK)

Ingen sak er for liten, ingen sak er for stor til å få hjelp av et kjendispanel ledet av Live Nelvik. I ti år har kjendisene delt råd og livserfaring med P3s lørdagslyttere.

Les intervju med Live Nelvik her.

«Misjonen» (P4)

I over ti år har Atle Antonsen og Johan Golden servert kraftsalver og harselas mellom ti og tolv på fredager. Selv kaller de det «nusatire» og «fullimprovisert munnglammeri fra etermediets synsemonarker». Hva nå det betyr.

Les intervju med Johan Golden her og Atle Antonsen her.

Hege Tepstad (Radio Metro)

Etter 32 (!) år på lufta har Hege Tepstad fortsatt mye på hjertet. Hun er å høre hver dag mellom ni og tolv på Radio Metro.

«Stå opp!» (Radio rock)

Med Halvor Johansson, Anne Sem-Jacobsen og Niklas Baarli begynner hver morgen med hard rock og store personligheter.

Les intervju med Niklas Baarli her.

Kristopher Schau (Klynge)

Lille speil på veggen der, hvem har flest podkaster i landet her? Det er uten tvil Kristopher Schau, som kan få veldig mange mennesker til å interessere seg for de smaleste ting.

Les intervju med Kristopher Schau her.

«Radioshow» (RadioOrakel)

På FM 99.3 sender «Radioshow» «stemningsrapporter fra utflukter til parallelle virkeligheter» på onsdager og lørdager.

«Harm & Hegseth» (VG)

Vegard Harm og Morten Hegseth har fjaset seg til podkastsuksess, tv-suksess, event-suksess og diverse andre suksesser etter over 200 episoder av «Harm & Hegseth».

HER KAN DU STEMME PÅ DIN FAVORITT:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer