LYKKE LI (til venstre) & VERONICA MAGGIO. Foto: NTB Scanpix
LYKKE LI (til venstre) & VERONICA MAGGIO. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hvem er yngst av Lykke Li og Veronica Maggio?

Svar på dette og to andre spørsmål og vinn to dagspass til Slottsfjellfestivalen.

Dagbladet i samarbeid med Slottsfjellfestivalen gir deg muligheten til å vinne to dagspass til musikkfesten i Tønsberg fra 17. til 19. juli.

Tre spørsmål Alt du må gjøre er å klikke deg inn her og svare på tre spørsmål om noen av Slottsfjell-hovednavnene og legge igjen noen opplysninger om deg selv.

Vinnerne trekkes mandag 23. juni.

• Link til Dagbladets Slottsfjell-quiz finner du her.

Få vår Slottsfjell-spilleliste Varm opp til Slottsfjell med denne tre timer lange Spotify-spillelisten med håndplukkede låter fra årets festivalartister.

Da Dagbladet vurderte 2014-programmene til de største og viktigste norske musikkfestivalene, fikk Slottsfjell tommelen opp og terningkast fem:

«Gledelig med sterk Slottsfjell-kvinneprofil i en mannsdominert bransje, med headlinere som Lykke Li, Veronica Maggio, Haim og First Aid Kit. Sleng på snakkiser som War On Drugs og CHVRCHES, så har Slottsfjell trommet sammen et godt program», het det i vår omtale.

Musikk for ferie og fest På Dagbladets Spotify-profil finner du også spillelister til de største norske musikkfestivalene og spillelister håndplukket for grillfesten, strandturen, bilferien eller late dager i skjærgården.

Sjekk også ut den store festivallista, der praktisk talt alle artister som besøker en av de store norske festivalene er samlet.

KELTISK BOSTON-PUNK: Dropkick Murphys kommer til Slottsfjell. Foto: NTB Scanpix
KELTISK BOSTON-PUNK: Dropkick Murphys kommer til Slottsfjell. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DAGBLADETS SLOTTSFJELL 2014-SPILLELISTE: