Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hvem erstatter Renée?

Engelske fans har stemt over hvem som eventuelt blir den nye Bridget.

(Dagbladet.no): Premieren til «Bridget Jones: På randen» er såvidt over, men det stopper ingen i drømme og planlegge en tredje film også.

Sky Movies har hatt en avstemming over hvem som bør erstatte Renée Zellwegger i rollen som Bridget hvis det blir en tredje film, og hvis Zellwegger sier nei til en tredje film.

Kate Winslet

Og det er Titanic-stjerna Kate Winslet folk flest mener vil passe inn i rollen som kjederøykende tv-journalist som er levende opptatt av vekta og kjæreste. Winslet fikk 41 prosent av stemmene, skriver nyhetsbyrået Associated Press.

Videre på lista finner vi den lovlig blonde Reese Witherspoon, venninna for livet Jennifer Aniston og Fight Club-dama Helena Bonham Carter.

Texaner

«Bridget Jones: På randen» har norgespremiere 19. november. Den første filmen ble en knallsuksess for Zellwegger, som også har fått god mottagelse i England, til tross for at rollen som den britiske jenta gikk til en texaner med norske aner.

Zellwegger ble tidligere i uka spurt om hun kunne tenke seg en tredje runde som Bridget:

- Du får fortelle meg om Helen Fielding skriver en ny bok. Folk er blitt glade i Briget, var svaret ifølge Associated Press.

FOLKETS ERSTATTER:</B> Kate Winslet er favoritten hvis det blir en tredje Bridget-film og hvis Zellwegger sier nei til rollen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media