Hvem får dra til New York?

Vi har trukket en vinner som får ta med seg en til New York.

(Dagbladet.no): Vinneren ble Ann-Kristin Sørhaug, Oslo. Joss Stone har i meget ung alder markert seg som en soulsanger for framtida. Albumet «The Soul Sessions» var en samling coverlåter der tenåringen sang som en sexy 60-åring.

«The Soul Sessions» er ingen sensasjonell plate, for det er ikke sånn at unge Stones tolkninger går langt utenpå egne helter som Aretha Franklin. Det sensasjonelle er hvor ung hun er, skrev Dagbladet og kastet en femmer.

Nå har Joss Stone blitt 17 år, og i september slipper hun debuten «Mind Body & Soul». I den forbindelse sender Dagbladet.no i samarbeid med EMI en heldig vinner til New York i tre dager. Og der er jo ikke så kjekt å dra alene, så vinneren får ta med seg en til USA.

I New York får dere gå på Joss Stones konsert på Irving Plaza. Alt du trenger å gjøre er å svare rett på tre spørsmål, fylle inn et par felter (HUSK TELEFONNUMMER), og så er du med i trekningen.

Bli med i konkurransen

Turen varer fra 9. til 12. september. Du vinner tur-retur-billett mellom Oslo og New York. I tillegg får du betalt hotellet under vinnerturen. Du må være over 18 år for å delta og bor du utenfor Oslo, må du betale turen til og fra hovedstaden selv. Trekningen foregår 30. august klokka 12.00.

KONSERT I USA:</B> Du kan vinne tur til New York og se Joss Stone.