Hvem har rett på Gamer.no-navnet?

Domenestrid om spillnettstedet.

Hvem har rett på Gamer.no-navnet?
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter bruddet med Edda Digital tidligere i år ble det i går klart at spillnettstedet Gamer.no har innledet samarbeid med Mediehuset Digital, som eies av A-pressen.

I dag skriver Journalisten.no at Edda Digital mener at Gamer.no ikke har rett til å ta navnet på spillnettstedet til en ny aktør uten videre.

- Vi bestrider at de har rettighetene til navnet. Dette er en sak vi er i tett dialog om, slik at vi kan gjøre opp samarbeidet hvor vi eide 50 prosent. Det er ikke avgjort ennå og vi er i kontakt med advokater, sier administrerende direktør Terje Haug i Edda Digital til Journalisten.no.

- SjokkertEtter bruddet med Edda Digital var Gamer.no nede i få dager, før spillnettstedet igjen var oppe og gikk under sitt gamle navn. Svært mange av nettstedets tidligere lesere ble med på flyttelasset.

Administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital mener på sin side at de nå har rettighetene til selskapet. Haug bestrider dette, og sier at Gamer og Mediehuset Digital må ha skriftlig samtykke fra dem om de vil bruke domenenavnet inntil partene har kommet til en enighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer