Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Hvem Harry Hole er? Det er det vanskeligere å svare på enn du tror

Jo Nesbø og Harry Hole og Hamlet blir feiret i Polen.

POPULÆR GJEST: Jo Nesbø på torget i Wroclaw, en av de største, åpne plassene i Europa,

 med karakteristiske husfaser i en krans rundt det åpne rommet. Bare i Øst-Europa opplever Nesbø slike oppløp som han gjorde i Polen i helga. Bare amerikanske forfattere som Lee Childs, Harlan Coben og Dennis LeHane har skapt lignende 


tilstander. Foto: FREDRIK WANDRUP
POPULÆR GJEST: Jo Nesbø på torget i Wroclaw, en av de største, åpne plassene i Europa, med karakteristiske husfaser i en krans rundt det åpne rommet. Bare i Øst-Europa opplever Nesbø slike oppløp som han gjorde i Polen i helga. Bare amerikanske forfattere som Lee Childs, Harlan Coben og Dennis LeHane har skapt lignende tilstander. Foto: FREDRIK WANDRUP Vis mer

WROCLAW (Dagbladet): - Hvem Harry Hole er? Det er det vanskeligere å svare på enn du tror. Jeg har skrevet ti romaner for å finne ut av det. Og du vil gjerne at jeg skal summere det opp i et par, tre setninger. Jeg må nok henvise til bøkene. Det står der, alt sammen.

Jo Nesbø sitter på scenen i Capitol Musikkteater i den polske byen Wroclaw. Salen er fylt til siste plass av 750 fans, en blandet forsamling av kvinner og menn, unge og gamle. Billettene ble revet vekk i løpet av noen minutter. Nesbø er flankert av en tolk som som oversetter fra polsk til engelsk og omvendt, samt skuespilleren Marius Bonaszewski og Irek Grin, mannen som i løpet av kommende år har planlagt 1650 litterære arrangementer i Wroclaw.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?