Hvem skal vi heie på i EM?

«Hallo, nå er vi over mindreverdighetskompleksene fra 70-tallet, og kan tillate oss å heie på våre svenske brødre. Vi er tross alt av samme ætt, og hever oss over deres tidvise arroganse. Hvis dette blir vanskelig så er det lett å heie på herlige Italia, de spiller ærlig jobbefotball, koblet med teknikk vi kun kan drømme om.

Stian

«Nederland selvfølgelig. Etter 20 år er de klare for en ny EM-tittel med en tropp som de fleste land blir misunnelig på.

Blobb«Du kan ikke heie på et lag fordi du tror det laget har god sjanse til å vinne. Det er bare feigt. Man skal heie på et lag fordi man har et forhold til landet laget representerer. Jeg heier på Sverige, stort sett fordi det er det nærmeste man kommer Norge som stadig skuffer med sitt fravær.

Magnus«Italia har de beste individuelle prestasjoner. Ikke alltid de mest målrike kampene, men ballsikkerhet, teknikk og lidenskap gjør at kamper med Italia som oftest er underholdende.

Brewcastle«Har alltid vært stor tilhenger av den tyske måten å spille fotball på, og ble vel ikke mindre fan av landslaget deres etter at de var det beste laget i sist VM..

Heia Tyskland! :)Kristian«Idioti! Hvem skal "vi" holde med? "Vi" skal selvfølgelig holde med det laget "vi" synes er best. Noen klare oppfølgere her burde være: "Hvem skal vi stemme på?", "Hva skal vi ha til middag?" eller "Hvor skal vi på ferie?".

Eirik