Hvem skjøt Manne?

Se fortsettelsen av «Hombres» her.

• Se «Hombres» her

(Dagbladet.no): Drømmen om 354 millioner kroner er i ferd med å briste for Emil, Victor, Manne og Pål. Kvartetten er på vei til banken da to ukjente menn på scooter skyter mot bilen. Manne segner om, tilgriset av blod.

86.000 har sett de fire første episodene av «Hombres» på DagbladetTV. Du kan se episode fem og seks allerede nå.

«Hombres» er serien om rikmannsgutten, fondsmegleren, hans datakyndige bror og en norsk finanskjeltring som gjennomfører det de tror er det perfekte kuppet. Men etter at de har stjålet millionene og rømt til Mallorca, begynner ting å gå galt.

Norske Christian Skolmen og Pia Tjelta har to av hovedrollene i serien, som fikk god kritikk av Dagbladets anmelder Mikael Godø.

«Det er selvsagt dårlig gjort å sammenlikne med «Heat», en av 90-tallets store filmer, eller med stemningen i Steven Soderberghs «Traffic», men det er vanskelig å la være. Vi finner den samme forkjærligheten for å eksperimentere med lydbildet, skru hverdagsstøyen av og på, la musikken smyge seg atmosfæreskapende rundt i bakgrunnen, gjerne med stiliserte sekvenser i sakte film og en noe fragmentert fortellerstil», skrev Godø.

I samarbeid med TVNorge vil Dagbladet.no fortsette å vise serien først på nett. Alle avsnittene legges ut på Dagbladet.no minst én uke før de kommer på tv.

Hvem skjøt Manne?
HOVEDMANNEN: Christian Skolmen spiller finanskjeltringen Pål Skogland.