Hvem styrtet mafiabossen Sonny?

Nå gir Kaizers deg svaret.

NY PLATE: På sitt nye album har Kaizers hentet restelåter fra sine tidligere fire album og spilt dem inn på nytt. FOTO: Geir Bølstad
NY PLATE: På sitt nye album har Kaizers hentet restelåter fra sine tidligere fire album og spilt dem inn på nytt. FOTO: Geir Bølstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Til alle albumene sine har Kaizers Orchestra blitt sittende igjen med låter til overs. Noen som ikke var bra nok, noen som ikke passet inn, noen de ikke fant helt ut av.

Nå er 11 av dem hentet fram fra arkivet, finpusset og spilt inn.

—Å jobbe med gamle låter, er noe vi egentlig aldri gjør. Den siste sangen vi lager er alltid den beste, sier vokalist Janove Ottesen til Dagbladet.no.

Når de nå likevel gjør det, er det ifølge kaizerne for fansens skyld. «Våre demoner» inneholder rester fra alle de fire albumene deres. Plata er ikke trykket i mer enn 5000 eksemplarer og selges over disk bare denne uka.

—Låtene vil bli solgt digitalt på iTunes utover det, men nye opptrykk er uaktuelt. Flere av disse sangene er livefavoritter fansen har spurt om vi ikke kan spille inn, andre har lekket ut som halvferdige demoer. Dette er vår måte å takke dem som har fulgt oss tett i mange år, sier gitarrist Geir Zahl.

Nye innblikkGamle låter betyr gjensyn med gamle helter fra Kaizers konseptuelle, filminspirerte tekstunivers.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer