Skam sesong 4

Hvem synes du bør bli hovedperson i neste «Skam»-sesong? Stem her!

En ny karakter skal ta over stafettpinnen etter Eva, Noora og Isak i 2017.

DISKUSJON: Ivrige «Skam»-fans har allerede begynt å diskutere hvem som blir hovedperson i neste sesong, som kommer i 2017. Mens Noora og Eva (til venstre) var bærende de to første sesongene, er jente-Chris (midten) og Sana (til høyre) fortsatt aktuelle som hovedpersoner. Foto: NRK
DISKUSJON: Ivrige «Skam»-fans har allerede begynt å diskutere hvem som blir hovedperson i neste sesong, som kommer i 2017. Mens Noora og Eva (til venstre) var bærende de to første sesongene, er jente-Chris (midten) og Sana (til høyre) fortsatt aktuelle som hovedpersoner. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I kveld kommer siste episode fra tredje sesong av NRK-suksessen «Skam», til mange fans' store fortvilelse.

Eller som en fan skriver i kommentarfeltet på skam.p3.no: «Nå må folk gå tilbake til livene sine...»

Mens henholdsvis Eva, Noora og Isak har vært hovedpersoner i de tre foregående sesongene, er det foreløpig ukjent hvem som får den største oppmerksomheten i fjerde sesong.

Spekulasjoner

Redaksjonssjef for «Skam», Håkon Moslet i NRK P3, sier til Dagbladet at nye episoder kommer i løpet av første halvdel av 2017. Han vil ikke gå nærmere inn på tidspunkt verken for offentliggjøring av ny hovedperson eller nye episoder.

- Det er bare å følge med på skam.p3.no, sier Moslet lurt.

Det betyr at det i mellomtiden er fritt fram for å diskutere hvilken karakter som bør få mer oppmerksomhet i sesong 4.

I kommentarfeltet til seriens egen hjemmeside går debatten hett allerede.

Enkelte tror at Isaks kollektiv-samboer Linn blir ny hovedperson, etter at Eskild skrev i kollektiv-chatten at 2017 skal bli hennes år.

Teorier

Flere spår at Isaks kompis Magnus blir bærende i neste sesong, blant annet fordi han har siste ord i et klipp sluppet i går.

Siste scene i forrige sesong viste nemlig Isak, så hvis serieskaper Andem velger samme grep i denne omgang - og gårsdagens klipp er sesongens siste - kan det tyde på at Magnus blir hovedperson i «Skam» i 2017.

I FOKUS: Karakteren Magnus hadde siste ord i et «Skam»-klipp som ble publisert i går. Det har fått mange til å spekulere i om han er neste hovedperson. Foto: NRK 
I FOKUS: Karakteren Magnus hadde siste ord i et «Skam»-klipp som ble publisert i går. Det har fått mange til å spekulere i om han er neste hovedperson. Foto: NRK  Vis mer

En annen begrunnelse for denne teorien er at man tror at Andem vil lage en ny sesong med en gutt i fokus, etter at de to første sesongene dreide seg rundt to jenter.

Danmarks Radio skrev imidlertid i forrige uke at medlemmer av den danske Facebook-gruppa for «Skam»-fans spekulerer i om Vilde eller Sana vil ta over stafettpinnen etter Isak.

- Gøy

Håkon Moslet synes det er morsomt med spekulasjonene rundt den kommende «Skam»-sesongen.

- Det hører med når det er en populær serie, og er veldig gøy å lese om, sier han.

- Hvem ville du personlig sett mer av i sesong 4?

Moslet ler, før han avleverer nok en kortfattet «Skam»-kommentar:

- Det har jeg ikke lyst til å si noe om.

SATSER VIDERE: Til Dagbladet forteller Thomas Hayes, kjent som William i «Skam», at han blir værende i Oslo framover. Han ønsker gjerne å spille mot de andre stjernene fra serien i framtida. Video: Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer