Hvem var Victor Hugo?

Vinn bøker og tur til London i Dagbladets Nifse Nella-konkurranse

Hvem var Victor Hugo?
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Unni Lindell og Fredrik Skavlans barnebokserie «Nifse Nella» er årets sommerquiz på kultursidene i Dagbladet og på Dagbladet.no. Hver dag i åtte uker får du et nytt spørsmål knyttet til serien.

I dag lurer vi på hvem Victor Hugo er. Vet du svaret? Send sms med kodeord NELLA «A, B eller C» til 2400. Meldingen koster 5,-

Du kan vinne London-turHver dag kårer vi en vinner, som får bok eller lydbok i premie.

Til slutt kårer vi også en hovedvinner som får en weekendtur til London for ett barn og en voksen, med inngangsbillett til the Tower, der handlingen i bok nummer to finner sted.

Du finner svaret på dagens spørsmål i morgendagens avis.

Tredje bok i høstDet er forfatter Unni Lindell og Fredrik Skavlan som står bak barnebokserien «Nifse Nella». Første bok heter «Nifse Nella og nattskolen», og kom ut i fjor. Nylig kom bok nummer to, «Nifse Nella og syvstjernen». Bok nummer tre kommer i september eller oktober.

Nifse Nella er et lite spøkelse som bor på et stofflager sammen med mange andre spøkelser. I første bok begynner hun på Nattskolen, men der gjør hun noe grusomt som fører til at hun må reise langt bort for å finne den første sannheten. I hver bok drar hun til nye steder for å løse nye mysterier, og hun treffer flere avdøde historiske personer underveis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer