Hvem velger han?

Max Marius Almaas (30) i «Ungkaren» ventet til siste øyeblikk før han bestemte seg for hvilken jente han skulle velge.

I kveld sender TVNorge nest siste episode av «Ungkaren», med den aller siste roseseremonien. Max må bestemme seg for om han vil gi sin siste rose til norske Kathrine Hagmann (26) eller svenske Marie Ljung (23).

Helt siden serien ble spilt inn på forsommeren, har Almaas måttet holde munn om hvordan det hele ender.

Juleshopping i New York

- Det skal bli så godt å bli ferdig! Det har vært en stor utfordring, både innspillingen og alt presset i ettertid, forteller Max.

- Det var dramatisk på slutten. Jeg ble med på «Ungkaren» med en intensjon om å finne meg en kjæreste. Det var jo en rar setting, og man er redd for å velge feil. Jeg synes selv at jeg satt igjen med to bra damer, og bestemte meg ikke før det bare var en time igjen til roseseremonien.

Nå har han forlatt landet, og er på juleshopping i New York når kveldens episode sendes.

TV-suksess

I løpet av den seks uker lange innspillingsperioden ble det mange dater og lite søvn på Almaas.

- Jeg sov vel en tre- fire timer hver natt, ellers var det mye reising og venting. Det var langt ifra så romantisk som det ser ut som på tv. Men det var en fin og morsom opplevelse, og jeg ville absolutt gjort det igjen. Men da hadde jeg ønsket meg mer romantikk og bedre tid.

«Ungkaren» har vært en suksess for TVNorge. 408000 seere så den første episo-den, og i gjennomsnitt har 363000 seere fulgt med på hver episode.

TVNorge har allerede bestemt seg for at det blir en ny runde med «Ungkaren». Og Almaas har gode råd til sin etterfølger.

- Han bør prøve å være så naturlig så mulig, og vise alle sider ved seg selv. Selv føler jeg at jeg blir framstilt litt ensidig som «Puse-Max», mens jeg i virkeligheten er en mye mer aktiv person, sier Almaas.