Hvem velger Max?

Spenningen stiger, og det gjør seertallene også. Mandag satte «Ungkaren» ny seerrekord, med 408 000 nysgjerrige.

Det var imidlertid ikke den siste, romantiske roseseremonien de 408 000 fikk se, men de vrakede, unge kvinnene og deres historier.

I snitt har 358 000 fulgt med på ungkarenes tornete vei mot valg av livspartner. Der to unge kvinner til slutt står rødmende igjen, i et hav av roser, mens de to andre kryper duknakkket og skamrødmende inn i den ventende limousinen. Ikke forlovet, men dumpa. På tv.

For Max står valget mellom ultrablonde, svenske Marie, og blonde, norske Kathrine. Andreas' harde valg står mellom søte Theres og eksotiske Nadya.

Interessen for ungkarene og deres fristelser stiger bratt når det nå nærmer seg finalen. Beate, Max' siste vrak, fikk 700 spørsmål på en time, da hun stilte opp i nettmøte med TV Norge.

Mandag blir resultatet av kjærestekonkurransen klart for almuen, selv om mange allerede «vet». I alle fall på kanalens diskusjonssider.

Max valgte Marie. Fantastisk, mener noen. Andre synes Marie er en skjoldete, gul barbiedukke med overblekede tenner. Uh.

Det kan Max også ha oppdaget, siden han nå etter sigende dater Big Brother-Anette (noe som forøvrig blir hissig tilbakevist fra TV Norge). Max er også observert med Marie i Trondheim.

Marie er observert hånd i hånd med annen mann enn Max i Göteborg. Og det var ikke Andreas, selv om Marie først sa ja til Max, for så å melde overgang til Andreas etter showet var over.

Kathrine har flyttet til Oslo, der Max bor! (Åhåå!) Og Nadya og Andreas er observert klinende i Sverige, der alle er sååå skuffet fordi han valgte Nadya. Bortsett fra dem som synes Tess «bare er en liten unge som ikke har vokst fra å snakke babyspråk», da.

Ja, det er mange muligheter. Den som orker får se. Smører du deg med en ukes ekstra tålmodighet, får du vite om kjærligheten fortsatt blomstrer når rosene visnet.

UNGKAR MAX: Så mange hadde jeg...
UNGKAR ANDREAS: Måtte kjøle seg ned.
ANDREAS' SØTE FRISTELSER: Svenskene Nadya og Theres.