Hvem ville NRK skåne?

Og jeg som trodde NRK endelig hadde et skikkelig, råttent live-konsept på gang. Om det finnes ett TV-program som burde gå der og da, rett ut til folket, fritt ut i cyberspace - ja, så må det jo være «Åpen Post»! Er ikke det nærmest hele programmets idé?

Bård Tufte Johansen og Harald Eia lager glimrende TV. De er best på NRK, kort og godt. De er for TV hva Wesensteen var for radio på 60-tallet (og sånn sett tyder dessverre mye på at Eia og Johansen ikke bør forsøke å gjenta bedriften om tredve år).

«Åpen Post» er moderne søppel & vidd av aller beste skuffe. Men da kan jo ikke statskanalen skjerme seg og sine programledere mot folk som tar igjen på programmets egne premisser!

100% i gallup

Hvem er det som vil la seg hisse opp av at Kenneth Sivertsen skvetter vann og kaffe på intervjueren? Hvem, bortsett fra Tufte Johansen, vil la seg provosere av at intervjuobjektet fiker til en obsternasig intervjuer?

Hva jeg kan forstå, må disse scenene være strålende TV. Underholdning av høy klasse, fullstendig i pakt med programmets ånd.

Det mener nå jeg, som åpenbart må være midt i programmets målgruppe. En liten privat gallup blant folk jeg formoder også befinner seg midt i programmets målgruppe, viser at mitt standpunkt har 100% oppslutning, .

Dét er et resultat NRK burde være stolte av. Så hvem er det NRK ville skåne med sin pinlige redigering?

Eia & Johansen i fri dressur, takk!

Gjennom selvsensuren spytter NRK på sine ypperlige programledere og på sitt eget programkonsept. Er ikke hele vitsen med «Åpen Post» at folk skal få drite seg ut eller bli driti ut? Slikt må naturligvis skje for åpent kamera!

For å styrke mine argumenter, innhenta jeg underskrifter på følgende:

«Mer Eia & Johansen! Send det gjerne enda seinere på natta, men neste runde forlanger vi i fri dressur!»

Det burde være unødvendig å fortelle hvor stor prosentandel av de spurte som sporenstreks grep pennen.

SLAGSMÅL: Kenneth Sivertsen labber til programlederen. Hvem var det NRK ville skåne ved ikke å vise opptrinnet?