Hvem vinner krydder-krigen?

I dag blir det avgjort hvem av «krydderjentene» Emma Bunton (23) og Geri Halliwell (27) som går seirende ut av hitlistekrigen i England.

Sist mandag ga både Baby Spice Emma og tidligere Ginger Spice Geri ut sine ferskeste solosingeler.

Dermed var racet i gang. Flere plateforretninger rapporterte om et lite salgsmessig overtak for Geri Halliwells «Lift Me Up», men Emma Buntons «What I Am» lå ikke langt bak.

Den siste uka har stått i rødhårede Geris tegn. Alle avisene har nemlig fått følge romansen mellom Geri og DJ Chris Evans på nært hold. Det har ikke akkurat virket salgshemmende. Kanskje var det et godt salgstriks fra Geris side?

På den annen side har heller ikke Emma Bunton ligget på latsida PR-messig. Hun har skaffet seg sitt eget TV-program, og er presentatør på musikkanalen VH-1. Der har hun benyttet anledningen til å spille både sin egen plate og en rekke Spice Girls-videoer.

Det er den tredje singelen fra debutalbumet Geri Halliwell setter sin lit til nå. Hun har allerede toppet listene i England med «Look At Me», mens Emma solodebuterte med «What I am».

HIT-KRIG: Både Geri Halliwell (eks Ginger Spice) og Emma Bunton (Baby Spice) får i dag vite hvem av dem som har solgt best.