«Hver gang vi møtes»-artistene er klare: - De store låtskriverne mangler

Dagbladets anmelder savner en artist fra aller øverste hylle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I dag startet innspillinga av sjette «Hver gang vi møtes»-sesong på Kjærnes gård utenfor Moss.

Artistene som skal dele låter og erfaringer med hverandre de kommende ti dagene er Eldar Vågan (55), Åse Kleveland (67), Margaret Berger (30), Benny Borg (70), Esben «Dansken» Selvig (38), Ida Maria (32) og Hanne Sørvaag (36).

Dagblad-anmelder Øyvind Rønning, som har fulgt «Hver gang vi møtes» tett siden starten, har dette å si om årets artister:

- Sammenliknet med tidligere sesonger er dette en helt grei gjeng, men ikke noe mer - med Eldar Vågan som en morsom joker. Men de store låtskriverne mangler, hvis du ser bort fra Benny Borg. Og - programmet hadde trengt en artist fra aller øverste hylle, en Bjørn Eidsvåg eller en Åge Aleksandersen eller en Kari Bremnes. De er helt sikkert spurt, sier Rønning og fortsetter:

- Men selvfølgelig, programmet står og faller på gode historier og litt vågale tolkninger.

- Fy søren

«Hver gang vi møtes» er tilbake på skjermen våren 2017.

TV 2s programdirektør Jarle Nakken sier i ei pressemelding at han synes kanalen har klart å samle en artistgjeng med veldig stor bredde, både i reportoar, personlighet og historie:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer