TOPPER LISTENE: «Hver gang vi møtes»-låtene gikk rett til topps på hitlistene. Fra venstre Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Morten Abel, Lene Marlin, Kurt Nilsen, Anita Skorgan og Ole Paus. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
TOPPER LISTENE: «Hver gang vi møtes»-låtene gikk rett til topps på hitlistene. Fra venstre Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Morten Abel, Lene Marlin, Kurt Nilsen, Anita Skorgan og Ole Paus. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

«Hver gang vi møtes»-gjengen herjer hitlistene

- Ikke overrasket.

Lørdag gikk første episode av «Hver gang vi møtes» på TV2, og interessen fra publikum var like stor som ventet.

sosiale medier var det hektisk aktivitet, og alt fra artistenes innsats til kvaliteten på lyden ble kommentert.

I første episode var det Anita Skorgan som skulle hylles, og Ole Paus, Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Lene Marlin, Kurt Nilsen og Morten Abel skulle dermed framføre sine tolkninger av Skorgans låter.

Også på musikktjenestene Wimp og Itunes, er det tydelig at folket omfavner serien.

Topper listene På Wimp ligger Kurt Nilsens tolkning av Skorgans «Adieu» for øyeblikket på førsteplass, mens Lene Marlins versjon av «Is it true» ligger på femteplass.

Enda bedre gjør «Hver gang vi møtes»-artistene det på Itunes.

Der ligger «Adieu» på førsteplass, «Is it true» på andreplass, Magnus Grønnebergs tolkning av «Hvor er du nå» på femteplass, Ole Paus sin versjon av «For vår jord» på sjetteplass og Morten Abels framføring av «Oliver» på ellevteplass.

- Ble sjokka Anita Skorgan fulgte selv tv-programmet på lørdag, og forteller at tolkningen som overrasket mest var Abels.

- Jeg ble veldig sjokka av Morten Abels versjon, fordi at det var en helt ny låt. Jeg trodde at han hadde brutt konkurransereglene. Men da jeg kom forbi det i hodet mitt, så klarte jeg å nyte å ta inn det han faktisk hadde gjort med sangen, og da klarte jeg også å få med meg hvor fint det var, sier Skorgan til Dagbladet lørdag, og la til:

- Men han er jammen meg en frekkas! Men det hører med til begavede mennesker, de er ofte litt frekke. De følger ikke strømmen.

- Ikke overrasket TV 2 hadde ikke fått seertallene søndag kveld, men kanalen er glad for å se den store publikumsinteressen.

-Det viser at publikum har tatt vel imot programmet og at folks høye forventinger er i ferd med å bli innfridd. Men med sju av Norges fremste artister på laget, er vi ikke overrasket. Vi har hele tiden vært overbeviste om at denne buketten med musikere ville klare å røre, bevege og imponere med sine unike tolkninger av hverandres låter, sier kommunikasjonsansvarlig for «Hver gang vi møtes» i TV 2, Kari Austefjord.