«Hver gang vi møtes»-gjengen møtes igjen

Samtlige sju artister spiller sammen på Norwegian Wood i juni.

GJENSYN: Artistene Bertine Zetlitz (f.v), Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Elvira Nikolaisen, rapper Øyvind  Sauvik i Paperboys og Jan Eggum ble en sammensveiset gjeng under innspillinga av «Hver gang vi møtes». Nå skal de spille sammen på festival i sommer.
Foto: Vegard Grøtt / Scanpix
GJENSYN: Artistene Bertine Zetlitz (f.v), Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Elvira Nikolaisen, rapper Øyvind Sauvik i Paperboys og Jan Eggum ble en sammensveiset gjeng under innspillinga av «Hver gang vi møtes». Nå skal de spille sammen på festival i sommer. Foto: Vegard Grøtt / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hver fredag i åtte uker sang de sju folkekjære artistene for hverandre i TV 2-serien «Hver gang vi møtes».

Nå skal de stå på samme scene igjen, men denne gang har de byttet ut Hvaler gjestgiveri og TV-seere med Frognerbadet og festivalgjengere.

14. juni spiller de under Norwegian Wood-festivalen i Frognerbadet.

Første og eneste - Dette er syv av våre aller fineste artister, og det de har gjort sammen i «Hver gang vi møtes»-serien har gledet utrolig mange mennesker. Nå gleder vi oss veldig til å ha de alle sammen live i Frognerbadet, sier festivalsjef Jørgen Roll i en pressemeldingen.

Med det blir det første og så langt eneste planlagte konsertopptreden Halvdan Sivertsen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Bertine Zetlitz og Øyvind «Vinni» Sauvik gjør sammen.

- Bertine, Vinni, Anne Grete og Elvira har spilt hos oss tidligere, og det var på høy tid at Halvdan, Jan og Øystein kom til oss også, sier festivalsjefen, og legger til:

- Det kommer til å bli en sommerkveld for minnebøkene.

Foruten «Hver gang vi møtes»-ensemblet, er blant annet Sting, Kaizers Orchestra, Bryan Ferry, Lenny Kravitz, Laleh, Lars Winnerbäck og James Morrison bekreftet til Norwegian Wood-festivalen i juni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer