«Hverdagsporno» mer populært enn Harry Potter

Erotisk trilogi selger som varmt hvetebrød.

BESTSELGER: Onsdag ble det klart at den erotiske trilogien «Fifty Shades of Grey» har solgt mer enn de sju superpopulære bøkene om Harry Potter på Amazon.co.uk, og er dermed nettstedets mest populære bøker noensinne. Foto: Colourbox
BESTSELGER: Onsdag ble det klart at den erotiske trilogien «Fifty Shades of Grey» har solgt mer enn de sju superpopulære bøkene om Harry Potter på Amazon.co.uk, og er dermed nettstedets mest populære bøker noensinne. Foto: Colourbox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske forfatteren J. K. Rowling har lenge kunnet sole seg i glansen av den littærere karakteren Harry Potter, som hun så lett assosieres med.

«Harry Potter»-bøkene har lenge toppet bestselgerlister verden over, men nå ser det ut til at en annen britisk forfatter, som også utgir bøker under et pseudonym, er i ferd med å overta tronen.

I går ble det nemlig kjent at tobarnsmoren E. L. James, forfatteren bak den erotiske kjempesuksessen «Fifty Shades of Grey», er tidenes mestselgende forfatter på nettstedet Amazon.co.uk.

- Overtar tronen «Fifty Shades of Grey»-trilogien har offisielt solgt mer enn de totalt sju fantasy-bøkene «Harry Potter»-serien består av.

- Dersom J. K. Rowling var det littærer fenomenet forrige tiår, ser E. L. James ut til å overta tronen dette tiåret, sier Gordon Willoughby, direktør for Amazons e-bokleser Kindle til The Guardian.

Serien har nå solgt over fire millioner trykte og elektroniske utgaver bare på det nevnte nettstedet, og det i løpet av fire måneder melder Willoughby. - Det er bemerkelsesverdig når man tenker på at vi har solgt bøker i nesten 14 år, sier Willoughby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer