Hviiiiin!

Justin Bieber fikk operataket til å gynge fordi han vet hva tenåringsjenter vil ha.

Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix
Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Et hvitt smil. Et klart kamerablikk. Et overraskende macho ganglag. Og så, spørsmålet ut til de om lag 4000 allerede ekstatiske Justin Bieber-fans: «Can I be your boyfriend?».

Hviiiiiiin!

Men vent, jeg foregriper hendelsene. Skru tiden tilbake til minuttene før konserten. Flere tusen mennesker er samlet på operataket. De er malt i ansiktet. Har plakater. Hver gang noen kommer opp på scenen hyles det forventningsfullt, selv til mannen hvis jobb det er å moppe scenen. Dette er Justin Bieber-fansen. Tilsynelatende villige til å gjøre hva som helst for å komme nær sitt store idol.

Det har alltid vært Justins store styrke dette, å knytte et spesielt bånd med fansen. Å gi tilbake. Enten det er å svare på Twitter eller å komme til Oslo og holde gratiskonsert.

Det er kanskje tidenes beste pr-stunt på norsk jord.

Og derfor må dette bli like mye en anmeldelse av selve hendelsen, selve Justin-Bieber-satt-Oslo-på-hodet-eventet, som popmusikken han lirte av seg i løpet av den knappe halvtimen han spilte.

DJ-en hans varmer fansen opp med hits. De hopper så mye at operataket gynger. Et knippe dansere stormer over scenen og blir borte igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer