Hviler ut hos familien

- Kylies operasjon var vellykket, sier kirurgen.

På tirsdag ble det kjent at Kylie Minogue har brystkreft. Det var popstjerna selv som oppdaget svulsten. Den akutte kreftsykdommen har ført til at den australske popsangeren har avlyst den planlagte Showgirl-turneen sin for å få behandling.

En perfekt pasient

Allerede i går ble Minogue operert. På forhånd var det klart at svulsten etter all sannsynlighet ikke hadde spredt seg. I dag sa kirurgen som gjennomførte operasjonen, at inngrepet var vellykket.

- Jeg er svært fornøyd med å kunne bekrefte at operasjonen var vellykket, sa doktor Jenny Senior utenfor Sankt Frances Xavier Cabrini Hospital, der Minogue ble lagt inn som pasient noen dager tidligere.

- Jeg føler meg trygg på at vi fikk tatt kreften i tide og at hun kommer til å bli helt frisk, var legens oppmuntrende konklusjon ifølge Sydney Morning Herald.

Ifølge sykehuset hviler Kylie nå ut. Hun er i godt humør og føler seg i fin form. Sykehuset vil ikke si noe om hvor den kreftrammede stjerna befinner seg, men trolig er hun omgitt av familie og kjæresten Olivier Martinez. En Audi ble observert mens den kjørte raskt inn foran familiens hus i Melbourne.

Legen skrøt av Kylies styrke og gode humør. Til tross for sykdommen var 36-åringen en mønsterpasient.

- Kylie har vært den perfekte pasient og har sjarmert staben min. Jeg skulle bare ønske at jeg hadde møtt henne under lykkeligere omstendigheter, sier legen.

Hviler ut hos familien

Mange bryr seg

Popstjernen hadde spesielt snakket om fansen og alle som har sendt henne lykkeønskninger etter at diagnosen ble kjent.

- Hun har bedt meg om å bringe videre takk til alle som har uttrykt sin omsorg og bekymring for henne.

Minogue har etter alt å dømme fått beholde brystet. Kreften var på et tidlig stadium, og metoden som ble brukt, skal være anerkjent verden over for kvinner med brystkreft.

Doktor Senior følte også for å takke Kylies familie og kjæreste.

- De har gjort jobben min veldig lett, sa legen.

Popstjernens sykdom har engasjert mange i Australia. Samtidig som alle har ønsket å vite hvordan det går med stjernen, mener mange at mediene har vært for pågående. I går kastet en maskert gruppe ungdommer egg og iskrem mot bilene fra aviser og tv-stasjoner. Ingen ble skadet i sammenstøtet.