Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hviler ut

Wenche Foss (81) hvilte i går ut på Diakonhjemmet etter at hun besvimte på scenen tirsdag kveld. Nationaltheatret avgjør i dag om hun spiller i kveldens forestilling av «Rosmersholm».

- Vi håper og tror at Wenche er på beina igjen i dag. Og jeg tror nok at det er dame som håper det selv også, sier informasjonssjef Ragnhild Samuelsberg ved Nationaltheatret.
Hele Norges teaterdiva sjokkerte både publikum og skuespillerkollegene da hun fikk et illebefinnende like før slutten av Ibsen-stykket «Rosmersholm» på Nationaltheatret tirsdag kveld. Da Wenche Foss etter hvert kom til hektene igjen, ble hun fraktet til Diakonhjemmet for en legesjekk.

Bedre

- Mamma er blitt litt bedre, og hun hviler ut på Diakonhjemmet, sier Fabian Stang til Dagbladet.
I går var det opprinnelig ingen «Rosmersholm»-forestilling, så avlysing ble ikke nødvendig. Wenche Foss skal være i godt humør, og hennes illebefinnende skyldes trolig overanstrengelse.

- Det skal ikke være noe dramatisk med tilstanden hennes nå, sier Ragnhild Samuelsberg.

Travelt

- Det har gått i ett kjør siden klokken 06.00 i morges. Først var det filming på Jar, og så direkte på forestilling etter seks ukers ferie. Det har nok blitt for meget, sa Wenche Foss til Dagbladet da hun ble fraktet til Diakonhjemmet tirsdag kveld.

Wenche Foss har en rolle i Eva Isaksens film «Se deg ikke tilbake», og i «Rosmersholm» på Nationaltheatret spiller hun tjenestepiken Madame Helseth. Stykket «Rosmersholm» skal ut på turné til våren. Det er meningen at Wenche Foss skal være med på den landsomfattende turneen, som starter i Harstad og jobber seg nedover landet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling