Hvilke spill var best i fjor?

Her er de Gullstikka-nominerte.

GLAD VINNER: Her mottok selveste Mario prisen for for beste håndholdte spill for «Mario & Luigi: Superstar Saga» under Gullstikka i 2007. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
GLAD VINNER: Her mottok selveste Mario prisen for for beste håndholdte spill for «Mario & Luigi: Superstar Saga» under Gullstikka i 2007. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er ikke mange dagene til årets Gullstikka arrangeres. Den 5. mars skal den norske spillbransjen feire det aller beste fra spillåret 2008 på Rockefeller i Oslo - noe du kan se live her på Dagbladet.no.I dag har arrangementskomiteen til Gullstikka offentliggjort de nominerte spillene, samt nominerte i en rekke andre kategorier.De fire spillene i hver kategori er de spillene som har fått flest stemmer i løpet av avstemningsperioden der lesere av en rekke nettsteder - Dagbladet.no inkludert - kunne si sin mening.

Gullstikka-komiteen kan i en pressemelding fortelle at det for tredje år på rad er blitt satt ny rekord i antall avgitte stemmer - i år ble hele 178.000 stemmer mottatt.

I tillegg til hovedkategoriene der publikum har stemt, er det altså noen spesialkategorier. I Kritikerprisen har spilljournalister fra en rekke medier avgitt sin stemme, mens juryen (som undertegnede er en del av) har kommet fram til de fire nominerte i Årets community.Arrangøren av Gullstikka, Norsk spill- og multimedialeverandørforening har valgt de fire nominerte til Årets butikk og Årets spillmedie - og det er gledelig å se at Dagbladet er blant de fire nominerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer