Hvilken superkraft ville du helst hatt?

Nå kan du velge fritt i «Champions Online».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FØRSTEINNTRYKK: Jeg skal innrømme at jeg aldri har vært noen stor tilhenger av lovforkjempere ikledt kappe og tights, men etter at Cryptic Studios' «City of Heroes» høstet lovord i fleng, myknet jeg opp til tanken på å la meg underholde av deres nye nettrollespill «Champions Online».

Og det aller første spillet klarer å utrette etter at jeg har laget min første superhelt, er å banke mine superhelt-fordommer sønder og sammen.

Den har en gigantisk jetmotor på ryggen, horn ut av panna, og kan selvfølgelig skyte laserstråler med øynene, i tillegg til hundrevis av andre kosmetiske og funksjonelle innstillinger som har skreddersydd den akkurat slik jeg vil.

DEN STORSLÅTTE karakterbyggeren i «Champions Online» gjør at jeg føler meg kraftig bundet til helten min fra første stund, som er mer enn hva man kan si om diverse beinrangler i rufsete shorts jeg har kreert i andre nettrollespill.

Jeg ser mektig ut, og kan lite annet enn å fnise av begeistring før jeg annonserer min ankomst med min beste «Meanwhile, at the Hall of Justice»-stemme.

At man bare kan lage åtte forskjellige karakterer er nesten så kriminelt at det ikke engang hører hjemme i et spill om superhelter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer