Hvilket oppfølgernummer har disse filmene?

Svar riktig og vinn hele sesong 3 av «The Office»

(Dagbladet.no): Oppfølgere har hatt en tendens til å bli slette «spin-off»-produkter av en tidligere kinosuksess. Politiskolen 1-7 er et godt eksempel på oppfølgere som kun er ment for å melke det siste ut av varemerket. «The Matrix »-trilogien klarte nesten å holde på oss til «Neo» ble en del av helheten. I rekken av filmserier er «Jason Bourne»-filmene et eksempel på et mer vellykket oppfølger-prosjekt.

I denne ukas film-konkurranse kan du teste hvor god du er på oppfølgere. I videoen har vi funnet klipp fra filmer i en serie. Om du kan svare på hvilket nummer i rekkefølgen filmene i videoen over er, blir du med i trekningen av hele sesong 3 av den amerikanske versjonen av «The Office» på DVD.

Dagbladet.nos filmquiz, som nå er et fast fredagsinnslag, hadde sin egen premiere i fjor og i den forrige konkurransen skulle leserne svare på hvilke fem julefilmer som ble vist i videoen.

Se videoen og skriv inn tittelen på de fem filmene du ser i skjemaet. Lykke til.

Trenger du hjelp med konkurransen?

• Her er Dagbladets anmeldelser av nye kinofilmer, der du også kan se trailere.

• Her er våre dvd-anmeldelser

LIKE MORSOM SOM ORGINALEN?</B> Amerikanernes versjon av «The Office» står ikke tilbake for den engelske versjonen. Vinn ukas premie.