- Hvis 47 år gamle menn ikke skal få snakke om pupper, synes jeg det er diskriminerende

Radioresepsjonen tar sexisme-kritikken med knusende ro.

TAR KRITIKKEN MED RO: «Radioresepsjonen»s programledere Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen er tar kritikken fra Maiken Andreassen med ro. Foto: Anders Grønneberg
TAR KRITIKKEN MED RO: «Radioresepsjonen»s programledere Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen er tar kritikken fra Maiken Andreassen med ro. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skribent i feministtidsskriftet Fett, Maiken Andreassen, skrev i dag en kronikk der hun kritiserer «Radioresepsjonen»  for «svadasexisme».

Det skrev hun etter dagens program av «Radioresepsjonen» på NRK P13 der de tre programlederne Tore Sagen (33), Steinar Sagen (39) og Bjarte Tjøstheim (47) diskuterte puppene til Sophie Elise Isachsen og Sandra Lyng Haugen.

Bakgrunn var to saker fra TV 2s høstfest publisert på dagbladet.no i går. Blant annet sa bloggeren Sophie Elise «Jeg håper ikke puppene faller ut av kjolen».

- Sånn vi snakker sammen Programleder Bjarte Tjøstheim, som ifølge Maiken Andreassen «hadde bitt seg merke i at også tidligere Idol-deltaker Sandra Lyng Haugens pupper hadde vært fremtredende på denne festen.» Basert på denne saken Dagbladet publiserte i går

- Det er sånn vi gutter snakker sammen, og hvis 47 år gamle menn ikke skal få snakke om pupper, synes jeg det er diskriminerende, sier Tjøstheim til Dagbladet.

Sophie Elise tar seg ikke nær av kritikken. Andreassen skriver at hun ikke hører på programmet, men hadde det på i dag i bakgrunnen mens hun drev med andre ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer