Hvis du ikke liker å se fattigdom, kunne partiet ditt begynne å gjøre noe for fattigfolk

Mens en gigantisk flyktningekatastrofe utspiller seg foran øynene våre, mens unger drukner på Europas grense, så bruker Frp all sin energi på å jage fattige.

Iskaldt:  I stedet for å gå inn for hjelp, så vil Aina Stenersen forby folk å be om hjelp. Det er iskaldt, skriver Bjarne Kristoffersen. FOTO: Stein J. Bjørge
Iskaldt: I stedet for å gå inn for hjelp, så vil Aina Stenersen forby folk å be om hjelp. Det er iskaldt, skriver Bjarne Kristoffersen. FOTO: Stein J. Bjørge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tigging er «utrolig irriterende», skriver Frp's Aina Stenersen. Frp-Stenersen har i alle fall ikke en krone til overs til noen som ber om hjelp. Vet du hva som er mer irriterende, Stenersen? Det er politikere som forsøker å slå politisk mynt på fattiges trasige situasjon.

I et hav av påstander, som ikke henger sammen med virkeligheten, går Frp løs på folk som er i økonomisk krise, og derfor ber andre om hjelp. Frp-er Aina Stenersen vil tigging til livs, disse fattige er nemlig en pest og en plage for henne. I stedet for å gå inn for hjelp, så vil hun forby folk å be om hjelp. Det er iskaldt.

Det er godt dokumentert at det tiggere gjør er å spørre om penger, fordi de er fattige og trenger penger. Fordi ungene deres trenger penger til et sted å bo, eller til å gå på skole. Stenersen sauser sammen ulovlig sigarettsalg, narkotika og kriminalitet, alt sammen til en stor konspirasjon, nærmest rettet mot Stenersen personlig. Som om ikke det var nok skylder Stenersen på «venstresiden», etter at høyresiden har styrt Oslo i 18 år, med Frp i byråd eller som støtteparti for byrådet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.