- Hvis du snuser må dama di også gjør det

Ikonet Little Steven deler sine livsvisdom med Dagbladet.

EN HJELPENDE HÅND: - Jeg gjør dårlige ting bra, og store ting større. Slik omtaler Steven Van Zandt, bedre kjent som Little Steven, seg selv. Han er stadig på jakt etter nye talenter, og har funnet drøssevis i Norge. Foto: Kirsti Hovde
EN HJELPENDE HÅND: - Jeg gjør dårlige ting bra, og store ting større. Slik omtaler Steven Van Zandt, bedre kjent som Little Steven, seg selv. Han er stadig på jakt etter nye talenter, og har funnet drøssevis i Norge. Foto: Kirsti Hovde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Når olja tar slutt kommer nordmenn til å se at deres kultur er en industri for framtida. Det er en gullgruve, sier Steven Van Zandt (60) til Dagbladet.

Det amerikanske ikonet er i innspurten av «Lilyhammer»-innspillinga, der han spiller et tidligere medlem av New York-mafiaen som blir plassert i et vitnebeskyttelsesprogram på Lillehammer.

Van Zandt, bedre kjent som Little Steven, hadde en av hovedrollene i gigantsuksessen «Sopranos» og spiller i bandet til Bruce Springsteen. Når Dagbladet møter ham har han nettopp avsluttet en 17.mai-scene på Maihaugen i øsende regnvær.

«Verdens consigliere» - Jeg ble veldig overrasket over hvor dyktige skuespillerne i denne serien er. De er på høyde med skuespillerne i «Sopranos». Sammen med resten av norsk kultur er det en av verdens best bevarte hemmeligheter.

Den amerikanske skuespilleren har i lang tid vist sin fascinasjon for norsk kultur. I tillegg til «Lilyhammer» har han signert norske artister til plateselskapet sitt og spilt i «Hotel Cæsar».

- Jeg kan bidra med mitt navn. Min mening er respektert, og jeg kan ta med norsk kultur til nye steder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer