DAMPENDE: Ikke alle menn har forstått at deres kvinnesyn er veien til et ukultivert sexliv, skriver kronikkforfatteren. Foto: AjFile / Shutterstock / NTB Scanpix
DAMPENDE: Ikke alle menn har forstått at deres kvinnesyn er veien til et ukultivert sexliv, skriver kronikkforfatteren. Foto: AjFile / Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Debatt: Feminisme

Hvis du vil ligge med en kvinne, betrakt henne som et menneske

Bare med denne holdningen kan menn kultiveres seksuelt.

Meninger

Når en gentleman legger ut på fittejakt er den vanlige frasen: «Har jeg ikke sett deg et sted før?»

STUDENT OG SKRIBENT: Ulrik Frost.
STUDENT OG SKRIBENT: Ulrik Frost. Vis mer

Nå må den utvalgte kvinnen på et brøkdels sekund avgjøre om hun er klar for hele pakka. Svarer hun ja, er det ingen vei tilbake.

Mannen vil kjapt hente kredittkortet sitt opp av spanderbuksene og satse to drinker på prosjektet, før han plasserer sin handlekraftige hånd på offerets rumpe.

Han beveger seg langsomt, men bestemt opp under kjolen og lirer av seg de avgjørende ord: «Du frister meg, søta. La oss reise hjem til meg» – og før hun rekker å se seg om, har gentlemannen fått seg fitte.

Vandrende eksempler på mannlig æreskultur har raffinert kunsten å ligge med en kvinne til denne forutsigbare regien, styrt av normen om at man først er en ordentlig mann når pikken hans er omkranset av fittevev, enten det er vått eller tørt – når alfahannen skal hevde seg finnes nemlig ingen grenser.

Denne mannstypen har dessverre ikke forstått at deres kvinnesyn er veien til et ukultivert sexliv. Det fant jeg ut den gangen jeg fremdeles var homse og kom ut som feminist. Da ble kvinnene nemlig elleville etter å få fingrene i min gunst. Nå skal dere bare høre:

Studinen og karrierekvinnen: «Er jeg deilig nok for deg?» skrev en ung og enda fremmed kvinne til meg på Facebook. På hennes to dager gamle profilbilde satte faren russelua på hodet hennes.

«Du er mer en deilig nok!» svarte jeg, og slik ble jeg knullet av den diggeste 17-årige studinen i hele landet.

På daten tilbød jeg henne en frisk epledrink, men hun ville heller ha en øl. Før hun nådde bunnen stakk hun tunga i halsen på meg. Seinere dro hun meg bak busken som en erfaren eldre herre, mens jeg utforsket hennes unge kropp. Wow!

Studinens pågåenhet er likevel ingenting i møte med en besluttsom karrierekvinne – det var hun som viste meg hvor klitoris sitter. Hun nærmet seg meg med sitt målretta blikk mens jeg satt i baren med et par venner:

«Jeg har hørt du gjerne vil læres opp av en kvinne», sa hun. Før jeg fikk sett meg rundt, var jeg spunnet inn i en japansk bondage, mens hun kjørte fitta si rundt i ansiktet mitt i minst tretti minutter.

Da jeg hadde servert henne nattmat og ryddet pent opp etter møtet, ble jeg sendt videre: «Gå ut og vis de andre hva du kan med den tunga», sa hun, mens jeg pent takket før jeg gikk. Sånn har jeg lært å slikke fitte – en disiplin jeg har hatt stor nytte av siden.

Min mors venninne: «Hvem hadde trodd det skulle bli en sånn mann av deg», sa min mors gamle venninne første gang hun inviterte meg på en fin og fornem restaurant, mens hun gnei foten oppover benet mitt, så jeg sølte litt av den røde Amaronen på det hvite skjorteermet. «Den skal vi nok få bort», sa hun og bestilte en drosje til to.

Da vi kom hjem ba hun meg ta av skjorta og smurte flekken inn i et vidundermiddel. Den fikk en tur med maskinens lengste program, fordi en god sentrifugering gir best resultat.

Hun hadde gjort seg én erfaring etter tre barn og to ekteskap: Amarone og flekkfjerner er det siste en ekskone vil mangle. Jeg gjorde meg derimot en annen erfaring: Det er en undervurdert fornøyelse å komme tett på en som har kjent deg hele livet.

Den mørkhudede kvinnen: Også en mørkhudet kvinne hadde bestemt seg for å utforske mine hvite, mannlige privilegier, og det skulle foregå hjemme hos henne, skrev hun på Facebook. Så jeg hastet av sted på sykkelen.

Blikket hennes sa alt i det jeg gikk inn døra: «Accessible material just arrived». Hun stakk en joint i munnen på meg og satte føringen. Jeg lystret villig.

Her har vi å gjøre med en person som har tatt oppgjøret med patriarkatet én gang for alle, tenkte jeg, da hun reiv buksene av meg. All nervøsitet i meg ble med et borte, da hun begynte å utøve breath control. Takk for at du lærte meg at en oksygenfattig hjerne gir magiske orgasmer!

Mannehateren: Nå var jeg klar for å møte min våte drøm: Mannehateren. I møte med en inkarnert forakter av fallosen blir vel pikken på den dydige siden av smekken, tenkte jeg.

Med ro i sinnet gikk jeg derfor til stevnemøtet som den vakre og stilsikre mannehateren hadde tatt initiativ til. Hun sto allerede i foajeen og ventet meg. «Wow!» rakk jeg å tenke da jeg så hennes korte nyklippa hår, de lange løse silkebuksene og den røde leppestiften.

Hun bestilte to Old Fashioned i baren. Først kom vi ikke på noe vesentlig å prate om – inntil jeg spurte hvorfor hun foraktet menn. «Av alle mulige roller man kan velge, er mannsrollen den mest usjarmerende», svarte hun, og så pratet vi plutselig samme språk.

Der den hvite, heterofile cis-mann står midt i privilegienes Matrix, vil han ikke erkjenne at den misogynien han representerer slår tusenvis av kvinner i hjel hver eneste dag verden over, og samtidig våger han å anklage feministene for å stå bak all ondskapen.

For en ortodoks gentleman er et kvinnekadaver mindre sjenerende enn kløen den feministiske tankegangen får ham til å føle i sitt eget rasshøl. «Og med de bevingede ord», fortsatte mannehateren mens jeg var fullstendig fortapt, «er kampen mot de misogynistiske menn startet!» Og så rota vi helt til sola sto opp og gikk ned igjen.

For en famlende ekshomse som meg har det vært litt av en prøvelse å tre inn i det feministiske miljøet. Jeg kom fordi min avsky mot samfunnets devaluering av alt som lukter av femininitet hadde aktivert kampånden min. Men midt i all aktivismen ble mine monoseksuelle forestillinger nedbrutt, mens jeg ble tatt på senga av en masse kåte kvinner.

«Hva er din hemmelighet» blir jeg ofte spurt av radikale gentlemen. «Finnes det et triks bak din store suksess med kvinner?» Jovisst gjør det! Det er et knep som den tunge, langhåra og forstøvede feministiske teorien har lært meg. I all sin enkelhet lyder det slik: Hvis du vil ligge med en kvinne, betrakt henne som et menneske og ikke som en kvinne.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.