<strong>GÅR LIVE:</strong> «I kveld med Ylvis»-gjengen bestående av Calle Hellevang-Larsen, Magnus Devold, Bård og Vegard Ylvisåker sender programmet sitt direkte én gang i uka til høsten.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
GÅR LIVE: «I kveld med Ylvis»-gjengen bestående av Calle Hellevang-Larsen, Magnus Devold, Bård og Vegard Ylvisåker sender programmet sitt direkte én gang i uka til høsten. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

- Hvis folk vil sende blomster til oss, kan de ta det via managementet

Ylvis om Nico & Vinz-suksessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FOLKETEATRET (Dagbladet): - Det er skummelt, men det gir det en ekstra nerve, sier Vegard Ylvisåker til Dagbladet.

Til høsten blir han å se på TVNorge med fjerde sesong av «I kveld med Ylvis», sammen med lillebror Bård, Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen.

Nå trapper de ned fra to sendinger i uka til én, men skal til gjengjeld gå live hver eneste uke.

- Nervøse - Vi kommer til å være mye mer nervøse, men jeg tror vi kommer til å være sunt nervøse, sier sidekick Calle Hellevang-Larsen under TVNorges høstlansering torsdag.

- På slutten av hver av de tre tidligere sesongene, har vi hatt ett Unicef-program som har vært live, og det har vært veldig gøy. Nå blir hver sending som en Unicef-sending, sier Vegard.

I fjor startet sesongen med brask og bram.

For å promotere det som var den tredje sesongen av talkshowet, fikk de hjelp av produsentduoen Stargate til å lage en låt om hva reven sier.

Som kjent, gikk det over all forventning, og ga bergensbrødrene internasjonal suksess, besøk på amerikanske talkshow og 417 millioner Youtube-visninger, for å nevne noe.

- Reven forandret livet Nå synes brødrene at det er godt å være tilbake der alt startet.

- Dette showet er grunnlaget for det vi har gjort de siste tre årene, og er vår lille lekegrind, der vi har en slags fullmakt fra kanalen til å gjøre det vi vil. Ut av det kommer det plaging med pinner og alt mulig. Å få lage mer av dette programmet, er det vi aller helst vil, sier Bård.

- Har dere landa etter det enorme oppstyret som herjet rundt dere?

- Vi har ikke landa, sier sidekick Magnus Devold, og fortsetter:

- Den reven har forandret livet til Calle og meg. Det er snudd opp-ned, og blir aldri det samme igjen.

Ulvelåt? «I kveld med Ylvis»-sidekickene mener at «The Fox»-suksessen har forandret brødrene Ylvisåker. Iallfall til en viss grad.

- De har begynt å snakke mye mer engelsk, og så har de høyere krav til oss nå. Vi må gjøre mer for dem. Før var det bare småting, sier Magnus.

- Det er en selvtillit der jeg ikke har sett før. Det kan jo være et godt tegn, og det kan ikke være det, mener Calle.

- Kommer dere til å promotere denne sesongen på liknende vis?

- Det blir spennende å se utover nå, om det kommer en liten ulvelåt. Vi håper selvfølgelig at vi skal få dobbelt så mange «views» på Youtube, det er jo motivasjonen, akkurat som da Psy laget «Gentleman», sier Vegard.

- Mottar kondolanser De kan kimse av suksessen alt de vil, de to brødrene, men Ylvis' «The Fox» fikk sjetteplassen på verdens viktigste musikkliste, Billboard, som beste plassering. Den gang hadde bare a-ha gjort det skarpere, med sin førsteplass i 1985.

I disse dager er det imidlertid en annen norsk duo, Nico & Vinz, som har den gjeve Billboard-sjetteplassen.

- Vi sender våre gratulasjoner, samtidig som vi mottar våre kondolanser, sier Vegard.

- Det er tungt for oss at den plassen ble revet fra oss så altfor, altfor, altfor tidlig, sier Bård og legger til:

- Hvis folk vil sende blomster til oss, kan de ta det via managementet. Eller gjennom TVNorge. Helst stauder, de holder seg godt og kan stå år etter år, hvis de behandles godt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer