Du leser nå Dagbladet Pluss

- Hvis ikke de finner en amerikansk skuespiller til hovedrollen, kan de jo bare ringe til meg

Anneke von der Lippe om en trolig amerikansk versjon av «Øyevitne».

EMMY-NOMINERT: Skuespiller Anneke von der Lippe er i New York for å delta på utdelingen av den internasjonale Emmy-prisen. Hun er nominert for sin rolle i NRK-serien «Øyevitne». Hun reiser sammen med familien, ektemannen Morten Cranner og døtrene Clara (14) og Elvira (17). Foto: Vegard Kristiansen Kvaale
EMMY-NOMINERT: Skuespiller Anneke von der Lippe er i New York for å delta på utdelingen av den internasjonale Emmy-prisen. Hun er nominert for sin rolle i NRK-serien «Øyevitne». Hun reiser sammen med familien, ektemannen Morten Cranner og døtrene Clara (14) og Elvira (17). Foto: Vegard Kristiansen KvaaleVis mer

NEW YORK (Dagbladet): I kveld går Anneke von der Lippe opp den røde løperen til utdelingen av den internasjonale Emmy-prisen for andre gang. Hun er nominert for rollen i NRK-serien «Øyevitne». Nominasjonen kan allerede ha åpnet dører for henne i den amerikanske TV-verdenen.

- Jeg har vært i møte med en amerikansk agent nå, så får vi se hvordan det går, forteller von der Lippe litt hemmelighetsfullt til Dagbladet.

- Det hadde vært morsomt å være med i én TV-serie eller noe sånt, men jeg vil helst jobbe hjemme i Norge for å være ærlig. Skjer det, så skjer det. Skjer det ikke, så er ikke det noen krise.

- Hva slags følelse sitter du igjen med etter det møtet med agenten?

- En ting er hva man jobber for, en annen ting er tilfeldigheter, og om de har noe akkurat nå. De hadde én film som de holdt på å caste nå. Den skulle gjøres i Canada, så det kunne vært noe. Det gjenstår å se om det har større betydning om jeg vinner en Emmy eller ikke.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.