- Hvis Kotick har rett, så er Activision ferdige

Tidligere Bungie-sjef med åpent brev til Bobby Kotick.

Kontroversiell mann:   Dette er ikke første gangen Activision-sjefen Bobby Kotick setter sinnene i kok. Foto: AP Photo/Nati Harnik
Kontroversiell mann: Dette er ikke første gangen Activision-sjefen Bobby Kotick setter sinnene i kok. Foto: AP Photo/Nati Harnik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Activsion Blizzard-sjefen Bobby Kotick har nærmest fått klippekort på store overskrifter i media, og tidligere denne uka klarte han det igjen da han hisset på seg en hel verden av uavhengige spillstudioer.

I en mediapresentasjon for Bank of America Merrill Lynch Media, skal Kotick ha uttalt at «Halo»-utvikleren Bungie sannsynligvis er det siste uavhengige studioet av høy kvalitet. Dette har fått flere til å reagere.  

Flere nettsteder nevner Valve («Half Life», «Portal», «Left 4 Dead»), Epic («Gears of War», «Bulletstorm»), Ninja Theory («Heavenly Sword», «Enslaved»), Remedy («Max Payne», «Alan Wake»), Gearbox («Brothers in Arms», «Borderlands»), Insomniac («Resistance», «Ratchet & Clank») og Suckerpunch («Sly Raccoon», «inFAMOUS») som eksempler på andre uavhengige studioer bak spill av høy kvalitet. Og da har man ikke begynt å nevne alle de fantastiske utviklerne som gjør det bra på PSN, WiiWare og Xbox LIVE Arcade om dagen.

Og nå har også den tidligere Bungie-sjefen Peter Tamte reagert. I et åpent brev som ble publisert av Kotaku.com slår han fast at om Bobby Kotick har rett, så har Activision et problem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer