- Hvis menn stemmer med pikken, kan de vinne

Her er kveldens favoritter.

UNDERDOGS? - Det er deilige damer, og hvis menn stemmer med pikken, kan de vinne, mener Dagbladets Anders Grønneberg. Foto: AFP / NTB scanpix
UNDERDOGS? - Det er deilige damer, og hvis menn stemmer med pikken, kan de vinne, mener Dagbladets Anders Grønneberg. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): Det er ikke mange timene igjen til Europa har fått nok en Eurovision-vinner.

I kveld kjemper 26 land om seieren, blant dem er Norge, representert ved Carl Espen Thorbjørnsen. Vår mann var ved godt mot da han møtte Dagbladet etter sin siste generalprøve i dag, og lovet å gi 100 prosent i kveld - etter å ha hvilt en time eller to.

Favorittene Sverige og deres bidrag «Undo» framført av Sanna Nielsen er kveldens store favoritt, både ifølge eksperter og de store spillselskapene. 

Britiske Guardians anmelder Stuart Heritage har også Sanna som sin favoritt. Heritage har også notert seg Armenia og Nederland på sin toppliste.

Bookmakerne mener i skrivende stund at Sverige får førsteplassen, dragqueen Conchita fra Østerrike andreplassen, og den nederlandske country-duoen The Common Linnets havner på en tredjeplass.

Også Armenia og Storbritannia er tippet til å gjøre det bra, mens vår mann Carl Espen foreløpig er spådd en ellevte plass. 

Dagbladets Melodi Grand Prix-anmelder Anders Grønneberg har tidligere trillet terning på kveldens finalister, og er ikke helt enig i det bookmarkerne melder. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer