- Hvis noen skal sparkes, er det det norske folk

Per Sundnes nekter å ta på seg skylda for Eurovision-floppen.

STOLT AV STELLA: Kommentatorene krever Per Sundnes' hode på et fat etter Eurovision-fiaskoen. Selv er han stolt av Stella, og sier det er det norske folk som stemte henne til Düsseldorf, ikke han eller MGP-teamet. 
Foto: Håkon Eikesdal
STOLT AV STELLA: Kommentatorene krever Per Sundnes' hode på et fat etter Eurovision-fiaskoen. Selv er han stolt av Stella, og sier det er det norske folk som stemte henne til Düsseldorf, ikke han eller MGP-teamet. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DÜSSELDORF (Dagbladet): Kommentatorene har allerede begynt jakte skalper i kjølvannet av Norges Eurovision-fiasko. I går kom sjokkbeskjeden de færreste hadde ventet på: Norge og Stella Mwangi får ikke delta i finalen på lørdag.

Selv om flere har ymtet frampå at Per Sundnes bør ta på seg ansvaret for årets Eurovision-fiasko, nekter han selv å ta på seg skylda for at Norge må se finalen fra sidelinja.

- Hvis noen skal sparkes, så er det det norske folk, sier han til Dagbladet.

- Kan ikke styre Europa Aftenpostens kommentator Robert Hoftun Gjestad er en av dem som mener at hoder må rulle. Han skriver at «Per Sundnes og hans team» ikke makter å finne låtskrivere som begeistrer.

«For NRK bør det opplagt være tid for opprenskning i MGP/ESC-maskineriet. Etter en miserabel plassering i bunnen for Didrik Solli-Tangen på hjemmebane i fjor, og den totale missen for «Haba haba» i år, sier det seg selv at nye folk må inn å jobbe med denne konkurransen,» skriver Hoftun Gjestad.

Men Sundnes mener forklaringen blir for enkel.

- At ikke Europa vil ha «Haba haba» kan ikke vi styre, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer